training

Hans AppeldoornBarenbrug
Lees verder
“Nog beter voorbereid, naar een nog beter ‘goed gesprek’”
Jan van den BoomBarenbrug
Lees verder
“Nuttig en verfrissend”
Bart de VriesVestigingsmanager, Laco
Lees verder
“Inspirerend en herkenbaar”
Anouk RaaijmakersTeamleider, Laco
Lees verder
“Het heeft mij een betere teamleider en een beter mens gemaakt, het is dus echt een toevoeging aan mijn leven geweest!”
Imke LiebregtsTeamleider, Laco
Lees verder
“Leren van en met elkaar”
Josephine van GelderBarenbrug
Lees verder
“Een prettige en heldere manier om de kennis rond het voeren van functioneringsgesprekken (maar ook andere gesprekken) op te vijzelen!”
Theo Op den KampBarenbrug
Lees verder
“Deze training moet een beginnend teamleider z.s.m krijgen, en niet na 20 jaar leidinggeven.”
Tini JanssenBarenbrug
Lees verder
“Ik ben enthousiast over dit traject met name omdat het me weer bewust heeft gemaakt van je effect van je eigen gedrag maar ook van waarheden die je in je hoofd aanneemt en vaak vergeet te toetsen.”
Koos MarijsVestigingsmanager, Laco
Lees verder
“Mooie tool om de begeleiding nog meer inhoud te geven.”
Petra NaronTeamleider, Laco
Lees verder
“Zeer leerzaam en sluit goed aan bij de functie teamleider.”
Jeroen Reintjes
Lees verder
“Een bijzonder, leuke en onvergetelijke tijd met fijne mensen en docenten die van wanten weten!”
Sjors DriessenTeamleider, Laco
Lees verder
“Mooie kans om als leidinggevende aan je eigen, persoonlijke ontwikkeling te werken.”

Gaat jouw organisatie veranderen en vraagt dit andere vaardigheden van de medewerkers? Wil jij je leidinggevenden versterken in hun rol? Of is er winst te behalen in de onderlinge communicatie en samenwerking tussen de professionals in jouw organisatie? Kortom, spelen er vragen op het gebied van:

Dan ben je bij ACT2Grow aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat leren leuk wordt door theorie te combineren met ACTie. En dat doen we op onze geheel eigen wijze.

Kenmerkend voor onze aanpak:

✔ Afwisseling tussen online en offline leren: Deelnemers werken afwisselend online via onze portal aan de ontwikkeling van hun theoretische kennis en inzicht, en offline in live sessies aan de ontwikkeling van hun vaardigheden.

✔ Veel focus op ACTie: Juist door te doen, scherpen we vaardigheden aan en geven we jouw medewerkers de tools, die ze nodig hebben om effectiever te worden in hun gedrag. Hierdoor zijn ze nog beter in staat om, vanuit hun eigen functie, een positieve bijdrage te leveren aan hun team en de organisatie(doelen).

✔ Modulair en thematisch opgebouwde maatwerk programma’s: uitgangspunt is altijd de wens en behoefte van onze klant. Tegelijkertijd benutten wij onze kennis en ervaring rondom onder meer leerstijlen en trainingstechnieken, en communicatie- en leiderschapsmodellen om programma’s te ontwikkelen waarbij theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten en elkaar versterken.

✔ Veel aandacht voor reflectie en feedback: dit zijn onlosmakelijke onderdelen van onze leergangen en trainingstrajecten. Deelnemers reflecteren voortdurend op hun eigen gedrag en worden door ons gestimuleerd uitdagingen te formuleren en te experimenteren met nieuw gedrag. Wij zorgen voor heldere en constructieve feedback en ondersteunen de deelnemers in het geven van passende feedback naar elkaar.

Wil jij jouw medewerkers, team of organisatie ook versterken en laten groeien? Neem dan contact met ons op.