training

Gaat jouw organisatie veranderen en vraagt dit andere vaardigheden van de medewerkers? Wil jij je leidinggevenden versterken in hun rol? Of is er winst te behalen in de onderlinge communicatie en samenwerking tussen de professionals in jouw organisatie? Kortom, spelen er vragen op het gebied van:

Dan ben je bij ACT2Grow aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat leren leuk wordt door theorie te combineren met ACTie. En dat doen we op onze geheel eigen wijze.

Kenmerkend voor onze aanpak:

✔ Afwisseling tussen online en offline leren: Deelnemers werken afwisselend online via onze portal aan de ontwikkeling van hun theoretische kennis en inzicht, en offline in live sessies aan de ontwikkeling van hun vaardigheden.

✔ Veel focus op ACTie: Juist door te doen, scherpen we vaardigheden aan en geven we jouw medewerkers de tools, die ze nodig hebben om effectiever te worden in hun gedrag. Hierdoor zijn ze nog beter in staat om, vanuit hun eigen functie, een positieve bijdrage te leveren aan hun team en de organisatie(doelen).

✔ Modulair en thematisch opgebouwde maatwerk programma’s: uitgangspunt is altijd de wens en behoefte van onze klant. Tegelijkertijd benutten wij onze kennis en ervaring rondom onder meer leerstijlen en trainingstechnieken, en communicatie- en leiderschapsmodellen om programma’s te ontwikkelen waarbij theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten en elkaar versterken.

✔ Veel aandacht voor reflectie en feedback: dit zijn onlosmakelijke onderdelen van onze leergangen en trainingstrajecten. Deelnemers reflecteren voortdurend op hun eigen gedrag en worden door ons gestimuleerd uitdagingen te formuleren en te experimenteren met nieuw gedrag. Wij zorgen voor heldere en constructieve feedback en ondersteunen de deelnemers in het geven van passende feedback naar elkaar.

Wil jij jouw medewerkers, team of organisatie ook versterken en laten groeien? Neem dan contact met ons op.