Klantverhalen

“NODR maakt gebruik van de diensten van ACT2Grow omdat we bij het werven van nieuwe werknemers (en vooral bij leidinggevende functies) naast het doen van job interviews ook assessments af willen laten nemen.”

“De meerwaarde van ACT2Grow voor ons is dat ze flexibel zijn, waardoor het testen van mensen vaak op korte termijn kan. Daarnaast zijn ze klein; het contact is daardoor persoonlijker. Annemarie leert het bedrijf goed kennen en andersom leren wij Annemarie ook beter kennen.”

“We zijn ook de nut en noodzaak in gaan zien van assessments. De toegevoegde waarde is dat er dieper wordt ingegaan op een persoon. Hoe zit hij/zij in elkaar en wat zijn kwaliteiten/valkuilen. Dit is dan terug te zien in een goed leesbaar rapport met waardevolle informatie.”

“Ik raad het laten doen van assessments dan ook zeker aan!”

“De toegevoegde waarde van een assessment is hoog en het is prettig dat er direct persoonlijk contact is. Daarnaast zijn ze erg flexibel en verwerken ze de verkregen informatie uit assessments snel.”

Dion Versteeg, directeur van NODR en Nobralux
www.nodr.nl en www.nobralux.nl

“De samenwerking met Annemarie gaat al een tijd terug; zij werkte aanvankelijk nog bij een ander bureau. Toen ACT2Grow werd opgericht, begin 2018, zijn we meegegaan.”

“We maken gebruik van verschillende diensten, zoals individuele coaching, teamcoaching en assessments (voor nieuwe werknemers).”

‘’De samenwerking ervaar ik als super! Aangezien Annemarie en ik elkaar al lang – en inmiddels goed – kennen, hebben we een band opgebouwd. Ik vind het fijn om met Annemarie te praten, zowel over zakelijke als persoonlijke onderwerpen. Het hebben van een goede klik is voor mij heel waardevol.”

“Annemarie en Marin zijn goed op elkaar ingespeeld. Ze zijn flexibel, reageren snel, zijn klantgericht en zorgen ook voor een vlotte terugkoppeling. Daarnaast is het fijn dat ze ‘klein’ zijn; de connectie met de klanten is daarom persoonlijker. Qua klantgerichtheid is het voor ons verder een pluspunt dat ze -indien gewenst- hun locatie en manier van werken aanpassen (zowel on- als offline).”

“Ik zou anderen de diensten van ACT2Grow absoluut aanbevelen. Dat is zelfs ook al gebeurd, mijn zus maakt nu ook gebruik van de dienstverlening.”

“Act2grow helpt EFC het volgende “level of excellence” te bereiken door hun volledig op maat van de klant en dus zeer gerichte aanpak. Bedankt Annemarie en Marin, altijd een plezier om met jullie samen te werken.”

Ilse Hayen, International CEO and boardmember bij EFC Fruit
www.efcfruit.com

“We maken gebruiken van assessments om de doorgroeimogelijkheden van individuele medewerkers binnen de organisatie te bekijken en voor het selecteren van nieuwe werknemers, met name managers.”

“Nu organiseer ik de assessments voor Het Anker, maar voorheen ben ik ook zelf kandidaat geweest. Ik ervaar het contact met ACT2Grow als erg goed. We zijn erg tevreden, omdat Marin en Annemarie zich goed verplaatsen in de situatie van de organisatie. Daarnaast schakelen ze snel, stellen ze de juiste vragen en denken ze actief met ons mee.”

“De meerwaarde van ACT2Grow is verder dat ze zorgen voor diversiteit in de aanpak. Naast het doen van verschillende tests, voeren ze gesprekken en maken ze gebruik van acteurs voor de rollenspellen. Al deze aspecten zorgen voor een compleet en duidelijk beeld van de kandidaat. Verder zijn de rapportages erg duidelijk en goed leesbaar, onder meer doordat ze behalve tekst ook grafieken gebruiken om informatie weer te geven.”

“ACT2Grow zorgt voor diversiteit, schakelt snel en denkt goed mee. Ze verplaatsen zich in de situatie van de organisatie en denken mee vanuit het profiel van de kandidaat. We zijn daarom erg tevreden over de samenwerking.”

Truus van der Leeden, personeelsfunctionaris bij Zorgcentrum Anker
www.ankerkesteren.nl

“Ik heb Marin en Annemarie leren kennen toen ik nog bij VION werkte en zij bij Quiris. Toen ik later bij Laco (als Manager HRM) aan de slag ging, zijn we in gesprek gegaan met ACT2Grow, omdat wij graag de kwaliteiten van onze teamleiders naar een hoger niveau wilden brengen. Het was voor ons echter ook belangrijk dat ACT2Grow bij Laco zou passen.”

“Wat wij ervaren hebben is dat hun methodiek goed is ingericht. De deelnemers bereiden de theorie thuis voor. Daardoor kan tijdens de trainingsdagen zelf aandacht besteed worden aan het praktische deel, het doen. De trainees werden uit hun comfortzone getrokken, dit werkte heel goed. Het was ook fijn dat de leidinggevenden van de teamleiders, door middel van tussentijdse evaluaties, konden zien hoe ging. Na het afsluiten van de training hebben we ook nog geëvalueerd met de trainees; ze waren erg positief. De opgedane kennis konden ze, behalve in hun werk, ook in het dagelijks leven toepassen. Ze zaten beter in hun vel en het leidinggeven ging beter. Kortom, de training is erg goed ontvangen.”

“Na afloop van het traject zijn we gaan evalueren. Er zijn zaken die aangescherpt worden in de volgende leergang, die ACT2Grow zal uitvoeren voor Laco. Zo zullen sommige onderdelen van de theorie ingewisseld worden door andere, zal de interval tussen de trainingsdagen korter worden en zal meer gebruik gemaakt gaan worden van tussentijdse evaluaties met leidinggevenden erbij.”

“Ik zou ACT2Grow zeker aanbevelen aan andere organisaties. Ze levelen goed met het niveau van de organisatie en geven een persoonlijke touch met aanpassingen aan de behoeftes van de organisatie. Marin en Annemarie brengen beweging met hun enthousiaste professionele aanpak.”

Patrick Sanders, Manager HRM bij Laco Recreatie
www.laco.eu