Hoe geef jij zelf het goede voorbeeld én krijg je medewerkers in beweging?

Zoek je een bewezen effectieve, maar vooral ook laagdrempelige en ludieke manier om jouw (management)team in beweging te krijgen, lees dan snel verder en zie op welke wijze ACT2Grow jou en jouw team hierin kan faciliteren.

ACT2Grow werkt graag met en voor organisaties, die – net als wijzelf – een ontwikkelingsgerichte ‘mindset’ hebben. Organisaties die willen leren en groeien en oprecht geloven in het ontwikkelpotentieel van hun medewerkers. Organisaties die denken vanuit talenten, kwaliteiten en mogelijkheden in plaats van de belemmeringen en onmogelijkheden voorop te stellen (ook al gebeurt dat vaak onbewust). Organisaties met managers die hun teamleden aanmoedigen en uitdagen om aan de slag te gaan met hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Geloof jij, manager of MT-lid binnen zo’n organisatie, in het ontwikkelvermogen van jouw medewerkers en team(s)? Maar vind jij het ook best spannend om zelf in beweging te komen en het goede voorbeeld te geven? Bijvoorbeeld omdat je denkt dat van jou wordt verwacht dat je het al weet of vind je het gewoonweg spannend je kwetsbaar op te (moeten) stellen? Dat snappen wij goed en daar hebben wij een oplossing voor!

Juist voor teams die sturing geven aan de veranderingen binnen organisaties heeft ACT2Grow een leerzaam en compact ontwikkelprogramma samengesteld. Hierin gaan theorie en theater (letterlijk) samen en jij maakt met jouw team een dubbelslag; theoretische verdieping én verkenning van de praktijk rondom het thema. Hoe pakken wij dat aan?

Via één of enkele online modules frissen we eerst jullie theoretische kennis op. Hierbij besteden we zowel aandacht aan de inhoud (logisch) als aan de vorm (prettig). Jullie verdiepen je in de materie, maken enkele voorbereidende opdrachten en reflecteren op eigen kennis en gedrag, zodat jij en je collega’s allemaal even goed voorbereid zijn op de live bijeenkomst.

Tijdens onze live sessie staan actie en beweging centraal. Allereerst poneren we stellingen rondom het thema, zodat het onderwerp tot leven en de dialoog op gang komt. Vervolgens zetten we -samen met onze acteurs- regietheater in om de betrokkenheid nog verder te vergroten en tot slot organiseren we gespreksdemo’s, zodat iedereen in veilige setting zijn eigen vaardigheden verder kan aanscherpen. Op deze manier betrekken we iedereen actief, faciliteren we een constructieve werksfeer en voegen we ook nog een fijn vleugje humor toe.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op via info@act2grow.nl, met Annemarie (06-25254192) of met Marin (06-40400750).

Deel dit artikel!