onze werkwijze

Heb je een werknemer, die jij graag in contact wil brengen met een coach? En hebben jullie dit ook al samen besproken? Neem dan snel contact met ons op. Onze werkwijze is dan als volgt:

  • We bespreken samen met jou welke redenen jij hebt om samen met jouw medewerker een coach te zoeken. Je kunt overigens ook je medewerker zelf op ons spoor zetten…
  • Vervolgens voeren wij bij ons op kantoor kosteloos een intakegesprek met de medewerker, de potentiële coachee. Samen bepalen wij de persoonlijke doelstellingen van het coachingstraject. Ook de vorm, intensiteit en duur nemen wij hierin mee. En, minstens zo belangrijk, de potentiële coachee krijgt de gelegenheid om te onderzoeken of wij de juiste coach zijn voor zijn/haar ontwikkelwens. Het is immers van doorslaggevend belang voor een succesvol traject dat de coachee zich veilig bij en vertrouwd voelt met de coach.
  • Aan de hand van de verzamelde informatie maken wij een coachingsvoorstel.
  • Dit voorstel leggen wij voor akkoord aan zowel coachee (ter goedkeuring van de inhoud) en vervolgens aan jou als opdrachtgever (als derde en betalende partij) voor.
  • Staan alle seinen op groen? Dan gaan we snel van start!

 

Meer weten? Of geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking? Neem gerust per mail of telefoon contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen onderzoeken.