coaching

Heb jij medewerkers, managers of professionals (of ben je er zelf één?), die aan de slag willen met hun persoonlijke ontwikkeling, en hierbij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Hebben jouw medewerkers ontwikkelwensen of -vragen, die bijvoorbeeld te maken hebben met:
“Een inspirerende eyeopener, die je gedachtes ordent en je laat inzien waar jouw kracht ligt en hoe je deze inzet. Maar vooral waar in jouw werk haal je plezier en passie uit.”
"Goede persoonlijke coaching in een veilige sfeer, die de coachee aan het denken zet om zelf een verandering op gang te brengen."
"Een moment van bezinning, reflectie en gericht op constante ontwikkeling."
"De coach is erg professioneel in haar handelen en heeft mij veel persoonlijke aandacht gegeven. Ze heeft mij ertoe aangezet om constant diep na te denken over bepaalde zaken, waardoor ik mijzelf beter heb leren kennen. De sessie met acteur was ook heel waardevol."
"Mijn coaching met Annemarie was een ervaring die me op korte termijn inzichten heeft bijgebracht die ik op een zeer zinvolle en efficiënte manier kan inzetten in mijn dagelijkse leven, zowel professioneel als privé. Annemarie luistert echt naar hetgeen ik haar vertel en door zeer bekwaam in te pikken op wat ik breng, heeft ze me veel bijgebracht. Een aanrader voor iedereen die met kwesties worstelt – bij ACT2GROW: they act to grow!"

Dan ben je bij ACT2Grow aan het juiste adres! Wij werken vanuit de oprechte overtuiging dat iedereen de oplossingen voor zijn of haar persoonlijke vraagstukken bij zich draagt, maar soms wel een beetje hulp kan gebruiken bij het vinden van de weg naar deze oplossingen. 

Tijdens onze persoonlijke coachingssessies nemen we samen met de coachee de tijd om de diepte in te gaan, zodat er nadrukkelijk focus komt te liggen op de ontwikkelvra(a)g(en), die de coachee tijdens de intake geformuleerd heeft. Als A&O-psycholoog en coach beschikken wij over een variatie aan inhoudelijke en technische tools om inzicht te bieden, uit te dagen én de coachee gericht op weg te helpen naar meer persoonlijk leiderschap.

Kenmerkend voor onze coaching:

✔ Werken aan bewustwording van bestaande patronen in denken of gedrag en ontwikkeling van nieuwe manieren van denken en doen.

✔ Reflectie en feedback: door voortdurend terugkerende momenten van (zelf)reflectie van de coachee en feedback van de coach blijft de focus op ontwikkeling en groei. De coachee wordt aangemoedigd uitdagingen te formuleren en te experimenteren met ‘nieuw’ gedrag. De coach bewaakt het leerproces en zorgt voor heldere en constructieve feedback.

✔ Inhoudelijk maken wij regelmatig gebruik van persoonlijkheidsvragenlijsten en drijfverenonderzoek om onze coachees zo effectief mogelijk te kunnen faciliteren in hun ontwikkelproces. Ook een assessment kan als startpunt van een coachingstraject ingezet worden.

✔ Om tijdens het traject focus op het ontwikkelproces te behouden, zetten wij doorgaans een combinatie in van persoonlijke coachingssessies, tussentijds mailcontact en -waar nodig- theoretische verdieping of juist praktische oefening om de vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten over onze coaching? Neem dan gerust contact op met ons.