Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen?

Heb je aan het eind van het jaar nog wat persoonlijk ontwikkelbudget over en weet je al dat je in 2022 graag een stap wil zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling? Overweeg dit dan eens:

Tot 31 december kun je gebruik maken van ons aantrekkelijk geprijsde online persoonlijk talentassessment. Door middel van een talentenscan en een online coachingsgesprek krijg je beeld bij wat jouw talenten zijn, wat jouw potentieel is en waar jij je plezier uit haalt.

Zeker in deze tijden waarin we veel thuis werken, minder in verbinding staan met leidinggevende en collega’s, kun je rondlopen met vragen als: “Waar haal ik mijn feedback vandaan als ik mijn collega’s niet meer dagelijks zie?” “Hoe faciliteer ik mijn medewerkers in hun ontwikkeling, als we beiden vanuit huis werken?”, “Hoe kan ik me verder ontwikkelen in mijn huidige baan?” en “Past mijn baan nog steeds bij mij, of komen mijn talenten op een andere plek beter tot hun recht?”.

Vragen die in ons werkzame leven altijd een rol spelen, maar waar we nu nog lastiger antwoord op kunnen vinden. Dat we niet meer volledig terug zullen gaan naar “zoals het was vóór Corona”, horen we nu regelmatig om ons heen. Dit betekent dat wij ons allemaal aan zullen moeten passen aan “hoe het zal zijn ná Corona”, ook al weet nog niemand hoe dat dan precies zal zijn. Wat wel een gegeven lijkt, is dat velen van ons meer ‘op afstand van elkaar’ zullen gaan werken. We zien daar ook de voordelen wel van: betere werk-privé balans, weinig tijd verliezen aan reizen, effectiever werken. Tegelijkertijd missen we onze collega’s en is het voor ons allemaal minder gemakkelijk om goed in contact te blijven met elkaar.

En daar haken wij op in met onze dienstverlening. Wij hebben onze kennis en expertise samengebracht in dit online talentassessment. Hiermee bieden wij jou of jouw medewerkers de mogelijkheid om, juist ook op afstand, optimaal door te kunnen blijven ontwikkelen. Kortom, met deze tool faciliteren we iedere manager of professional, die zichzelf en zijn ontwikkeling serieus neemt, om te blijven groeien in de huidige functie of richting een nieuwe uitdaging; online, individueel én in verbinding met elkaar. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Wat houdt het precies in?

  • Online talentassessment: jouw talenten, competenties, persoonlijkheid, drijfveren, teamrollen, leerstijl en ontwikkelstrategie in een inzichtelijke rapportage
  • Opstellen van je eigen actieplan
  • 1 uur online coaching voor verdere verdieping van je actieplan
  • €350,- per persoon excl. btw
  • Optioneel uit te breiden met enkele online coachingssessies

Heb je vragen, wil je sparren of wil je jezelf of een medewerker aanmelden voor ons talentassessment? Neem dan contact op via info@act2grow.nl, met Annemarie (06-25254192) of met Marin (06-40400750).

Deel dit artikel!