Selectie- of ontwikkelassessment online uit laten voeren?

Dat kan!

We zijn allemaal op zoek naar manieren om deze tijd door te komen, de tijd waarin we elkaar niet live kunnen zien, maar waarin wel andere manieren van contact worden gezocht. Ook wij zitten wat dat betreft niet stil. Hoewel we met zijn allen hopen dat er snel een eind komt aan deze situatie en we elkaar weer live kunnen ontmoeten, maken we er in de tussentijd het beste van.

Naast ons talentassessment blijven wij ook onze reguliere assessments aanbieden. Op een iets andere wijze dan gebruikelijk, maar met dezelfde kwaliteit. Ons volledig testinstrumentarium is online beschikbaar, waardoor onze kandidaten gemakkelijk al hun testen thuis kunnen maken. Het interview en de rollenspellen voeren we online uit via een videoverbinding.

Zoals één van onze kandidaten aangaf: “het is toch wat anders dan in het echt, maar het werkt prima! Na een tijdje vergeet je ook dat je niet in dezelfde ruimte zit”.

Heb je vragen, wil je sparren of wil je een kandidaat aanmelden voor één van onze assessments? Neem dan contact op. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website voor meer informatie over onze werkwijze en de verschillende soorten assessments die wij aanbieden.

Deel dit artikel!