Op afstand en toch in verbinding

Waar haal ik mijn feedback vandaan als ik mijn collega’s niet meer dagelijks zie? Hoe faciliteer ik mijn medewerkers in hun ontwikkeling, als we beiden vanuit huis werken? Hoe kan ik me verder ontwikkelen in mijn huidige baan? Past mijn baan nog steeds bij mij, of komen mijn talenten op een andere plek beter tot hun recht?

Vragen die in ons werkzame leven altijd een rol spelen, maar waar we nu nog lastiger antwoord op kunnen vinden. Dat we niet meer volledig terug zullen gaan naar “zoals het was vóór Corona”, horen we nu heel veel om ons heen. Dit betekent dat wij ons allemaal razendsnel aan zullen moeten passen aan “hoe het zal zijn ná Corona”, ook al weet nog niemand hoe dat dan precies zal zijn. Wat wel een gegeven lijkt, is dat we allemaal veel meer ‘op afstand van elkaar’ zullen gaan werken. En onderzoek wijst uit dat we daar de voordelen wel van zien; betere werk-privé balans, weinig tijd verliezen aan reizen, effectiever werken. Tegelijkertijd missen we onze collega’s en is het voor leidinggevenden minder gemakkelijk om goed in contact te blijven met alle teamleden.

En precies daar haken wij op in met de ontwikkeling van onze nieuwe dienstverlening. Al onze kennis en expertise brengen wij samen in een nieuw product. Hiermee bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun medewerkers, juist ook op afstand, optimaal te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling. Met deze tool faciliteren wij zowel medewerker als manager om te blijven groeien in hun huidige functie of richting een nieuwe uitdaging; online, individueel én in verbinding met elkaar. Hoe het er precies uit gaan zien… dat houden we nog even geheim. Nieuwsgierig geworden en wil je vast een verkort voorproefje?

Tot 1 september kun je gebruik maken van ons aantrekkelijk geprijsde online talentassessment. Door middel van een scan en een online coachingsgesprek krijg je beeld bij wat jouw talenten zijn, wat jouw potentieel is en waar jij je plezier uit haalt.

Wat houdt het precies in?

·        Online scan: jouw talenten, competenties, persoonlijkheid, drijfveren, teamrollen, leerstijl en ontwikkelstrategie in een inzichtelijke rapportage

·        Opstellen van je eigen actieplan

·        1 uur online coaching voor verdere verdieping van je actieplan

·        €350,- per persoon excl. btw

·        Optioneel uit te breiden met enkele online coachingssessies

Heb je vragen, wil je sparren of wil je een kandidaat aanmelden voor ons talentassessment? Neem dan contact op. via info@act2grow.nl, met Annemarie (06-25254192) of met Marin (06-40400750). 

Deel dit artikel!