assessment

Wil je een nieuwe medewerker aannemen of wil je intern iemand door laten stromen naar een andere functie, maar weet je niet zeker of functie en persoon wel matchen? Heb je een talentvolle medewerker die je wil laten groeien? Of wil één van je medewerkers een stap zetten, maar is de richting nog niet duidelijk? Kortom spelen er vragen die te maken hebben met: 

Dan is een assessment een mooi startpunt. Op een objectieve wijze brengen wij talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart, al dan niet in het licht van een bepaalde functie. We geven gerichte en concrete ontwikkeladviezen, waarmee jij en je (potentiële) medewerker aan de slag kunnen. Dit alles doet ACT2Grow vanuit de overtuiging dat mensen het verschil maken in organisaties. Iedereen heeft talenten, om deze tot bloei te laten komen is een goede match met de functie en/of de werkomgeving van groot belang. 

Meer weten? Bekijk onze werkwijze of neem per mail of telefoon contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen onderzoeken.