assessment

Wil je een nieuwe medewerker aannemen of wil je intern iemand door laten stromen naar een andere functie, maar weet je niet zeker of functie en persoon wel matchen? Heb je een talentvolle medewerker die je wil laten groeien? Of wil één van je medewerkers een stap zetten, maar is de richting nog niet duidelijk? Kortom spelen er vragen die te maken hebben met: 

Annick LeijenaarSales Manager, A. Vogel
Lees verder
"Ontzettend waardevol voor jezelf om meer inzicht te krijgen in jouw ontwikkel potentie op hele concrete competenties/ situaties , die je zowel in je werk als ook privé kan toepassen,  ik zou het iedereen aanbevelen dit te doen."
Ramon ErdtsieckCommercieel medewerker, A. Vogel
Lees verder
"Het assessment was voor mij op bepaalde punten een bevestiging maar had ook verrassende punten waardoor ik aan het denken ben gezet."
Sanne van Dam
Lees verder
"In het rapport kon ik mij eigenlijk in alles vinden. In het interview en tijdens de nabespreking krijg je gelijk wat tips mee. Dit is erg handig omdat je nu alvast op je gedragingen kan letten voor het coaching traject start. Oftewel je wordt je al veel bewuster van je gedrag in bepaalde situaties."
Christiaan HeijinkSales Manager, Barenbrug
Lees verder
“Ik heb het assessment ervaren als een objectief ijkpunt om gericht te kunnen werken aan verdere ontwikkeling van mijn carrière.”
Marcel ThomassenNobralux
Lees verder
“Het is een erg uitgebreid, diepgaand en professioneel assessment in een prettige sfeer met waardevolle bevindingen uitgewerkt in een duidelijke rapportage.”
Bianca OlingaTeammanager, NODR
Lees verder
"Professioneel assessment waar ik op een prettige wijze ben begeleid om mijn kwaliteiten en aandachtspunten te onderzoeken. Bewustwording, bevestiging en besef!"
Stephan WalterStrategish Adviseur OOV, Gemeente Utrechtse Heuvelrug
Lees verder
"Het was een mooie en waardevolle ervaring om het assessment te doen met veel inzichten als eindresultaat."
Gerda DokterManager Zorg en Welzijn, Zorgcentrum Anker
Lees verder
"Het assessment was voor mij een aanvulling op hetgeen ik al wel wist van mijzelf, maar mooi dat het is bevestigd."

Dan is een assessment een mooi startpunt. Op een objectieve wijze brengen wij talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart, al dan niet in het licht van een bepaalde functie. We geven gerichte en concrete ontwikkeladviezen, waarmee jij en je (potentiële) medewerker aan de slag kunnen. Dit alles doet ACT2Grow vanuit de overtuiging dat mensen het verschil maken in organisaties. Iedereen heeft talenten, om deze tot bloei te laten komen is een goede match met de functie en/of de werkomgeving van groot belang. 

Meer weten? Bekijk onze werkwijze of neem per mail of telefoon contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen onderzoeken.