Coronavirus en ACT2Grow

Flatten the curve! Dat is de oproep van de overheid aan ons allen en ook wij dragen daaraan bij. Waar we vorige week nog nieuwe assessments aan het plannen waren en aan het kijken waren op welke manier we de geplande trainingen door konden laten gaan, is de situatie vandaag de dag compleet veranderd. Zo min mogelijk contact met anderen is het advies en ook wij houden ons daar aan.

Gelukkig leven we in een modern tijdperk en hebben we de beschikking over technieken die ons in staat stellen om ook op afstand een aantal zaken door te laten lopen. Onder andere met behulp van Microsoft Teams zullen wij de komende weken onze assessments, coachingsgesprekken en klantafspraken “gewoon” door laten gaan. Natuurlijk, het is net even anders dan samen in dezelfde ruimte aanwezig zijn, maar wij hebben er vertrouwen in dat we op deze manier toch de kwaliteit kunnen leveren die klanten van ons gewend zijn. Onze online coaching kan vanzelfsprekend ook zonder problemen worden voortgezet!

Dus mocht je willen sparren met één van ons, een assessment of een intake voor coaching willen plannen, dat kan! Bel of mail ons even en we plannen een online meeting in.

Deel dit artikel!