ACT2GROW YOURSELF IS LIVE!

Jaaaa, eindelijk! Wij hebben nieuws en daar zijn we trots op! Ons online ontwikkelprogramma “ACT2Grow Yourself: in 10 stappen naar persoonlijke groei” is live! We vertellen je er graag meer over.

Ervaar jij als leidinggevende ook dat het, in deze tijd waarin iedereen op afstand van elkaar werkt, een uitdaging is om goed verbonden te blijven met je medewerkers? Merk je dat de online contacten vaak zakelijk, inhoudelijk en weinig ‘warm’ zijn? Maak je je wel eens zorgen? Over het welzijn van je medewerkers, over hun betrokkenheid? Merk je dat er medewerkers zijn die zich terugtrekken, minder vaak contact zoeken of gewoon ruiterlijk erkennen dat ze zich minder prettig voelen in hun ‘thuiskantoor’?

Wil jij deze medewerkers graag op een positieve manier aandacht geven? Wil je hen erbij houden, hen motiveren en stimuleren? Kun je wel wat tools en tips gebruiken om het persoonlijk contact tussen jullie te versterken, maar wil je ook de relatie leidinggevende-medewerker op een positieve en constructieve manier te verdiepen? Wil je daarnaast je medewerker graag meer ontwikkelperspectief bieden in deze lastige tijd? Dan is ons online ontwikkelprogramma iets voor jullie, voor jou én voor jouw medewerker!

Hoe het werkt? Jouw medewerker krijgt de regie en gaat gedurende 10 weken online (en ook offline) aan de slag met zijn persoonlijke ontwikkeling, maar jij als leidinggevende bent zeer actief betrokken bij dit proces. En wij als ACT2Grow zijn constant aanwezig als online coach. Niet alleen geven wij gerichte feedback aan jouw medewerker, maar wij voorzien ook jou van tips en tools voor een optimale begeleiding van je medewerker gedurende het traject. Ben je benieuwd hoe het eruit ziet? Bekijk dan onze visual.

Wat levert het online ontwikkelprogramma “ACT2Grow Yourself” jou, jouw organisatie en je medewerker(s) op?

  • Sterk toegenomen wederzijdse betrokkenheid
  • Handige tips en tools, die je nu en later kunt gebruiken bij coachingsgesprekken
  • Een gevarieerd ontwikkeltraject, waarin jouw medewerker zichzelf beter leert kennen en daardoor van (nog) meer waarde is in zijn huidige en toekomstige functie
  • Een persoonlijke ACTieplan, waarmee de medewerker een duidelijk en concreet perspectief op zijn toekomst ontwikkelt
  • Veel flexibiliteit, lage investering en optimaal resultaat

Ben je zelf geïnteresseerd in dit traject en wil je graag een deelnemer aanmelden? Neem dan snel contact met ons op.

Ken jij daarnaast iemand in jouw eigen netwerk die met dezelfde vragen worstelt? Een collega uit dezelfde organisatie die nog niet bekend is bij ons of misschien wel iemand uit jouw eigen netwerk die nog geen klant is van ACT2Grow. Stuur deze nieuwsbrief dan door naar jouw contact (of verwijs naar onze website). Op het moment dat jouw inspanning leidt tot een nieuwe aanmelding, ontvang jij een aanbrengkorting. Het enige wat jouw contact hiervoor hoeft te doen, is vermelden via wie hij of zij bij ons terecht is gekomen. Wij belonen jou dan met een korting van 20% op jouw traject.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met een van ons of neem eerst een kijkje op onze site.

Deel dit artikel!