ACT2Grow YOurself

Heb jij als leidinggevende veel te maken met ‘managen op afstand’? Ofwel, werken jij en je medewerkers, bijvoorbeeld als gevolg van Covid-19, veel op afstand van elkaar en roept dat de nodige vragen op over hoe te managen? Vragen als: ‘Hoe houd ik mijn medewerkers gemotiveerd?’, ‘Hoe zorg ik voor hun welzijn?’ en ‘Hoe zorg ik ervoor dat ze zich persoonlijk kunnen blijven ontwikkelen?’

Dan is ons online ontwikkelprogramma “ACT2Grow Yourself: in 10 stappen naar persoonlijke groei” voor jou en je medewerker(s) dé uitkomst. Jouw medewerkers krijgen de regie en gaan gedurende 10 weken online en zelfstandig aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling, maar jij als leidinggevende bent actief betrokken bij dit proces. En wij zijn constant aanwezig als online coach; zo geven wij gerichte feedback aan jouw medewerker, maar voorzien wij ook jou van tips en tools voor een constructieve begeleiding.

Wat levert het online ontwikkelprogramma “ACT2Grow Yourself” jou, jouw organisatie en je medewerker(s) op?

De investering voor dit online ontwikkelprogramma bedraagt € 1.150,- per deelnemer. Voor dit bedrag krijg jij als leidinggevende ook toegang tot de portal en volg jij je eigen route, parallel aan die van je medewerker, boordevol informatie, tips en handige tools. Bij meerdere deelnemers werken we met een staffelkorting.

Ben je nieuwsgierig geworden, bekijk hier hoe het traject eruitziet. Voor een uitgebreide beschrijving van het traject, download hier de flyer. Heb je vragen? Neem contact op met Marin of Annemarie. Wij vertellen je graag meer!